Minden kategória

Hírek

Ön itt van : Kezdőlap> Hírek

Sikeresen megrendezésre került a 2023-as Liuyang Nemzetközi Tűzijáték Fesztivál

Idő: 2023-11-06 Találatok: 47

【Hírek 1】A 15. Kínai (Liuyang) Nemzetközi Tűzijáték Fesztivált 3. november 4. és 2023. között rendezték meg, amelynek a Covid miatti négy év kihagyás után ismét Liuyang adott otthont. A nyitó tűzijáték a következő újításokat tartalmazta: A Drótrepülést először a tűzijátékkal kombinálták. Az égfüggöny és a tűzijáték innovatív kombinációja, több mint 4800 négyzetméteres LED képernyővel. A nagy hasznos terhelésű drónok innovatív alkalmazása tűzijátékok elindításához az égen. A show a legmodernebb technológiát ötvözi a levegőben, a vízben és a szárazföldi tűzijátékkal. A fő helyszín mellett több tízezer felvétel robbant fel Liuyang fő városi területének 49 pontján egy időben, „egy folyófestmény, a város egész területén tűzijáték” csodálatos táját ábrázolva. A Happy Fireworks idén is a fesztivál egyik támogatója.

【Hírek 2】 A 2023-as Liuyang Fireworks Conference (LFC) november 4-én este négy tűzijáték-csapat vett részt Kínából, Olaszországból, Németországból és Svájcból, és a kínai csapat aranyérmet szerzett. A Fireworks and Firecrackers Expo során sok gyártó új Gatling fegyvereket és hatalmas tűzijátékokat mutatott be több száz lövéssel, amelyek a TikToknak köszönhetően jól fogynak. A fesztivál ideje alatt Liuyang összes tűzijátékgyártó vállalkozása felfüggesztette a gyártást és a szállítást, és november 5-én folytatódott.

【News 3】 A Changsha Vám adatai azt mutatják, hogy 2023 első három negyedévében Hunan tartomány 3.2 milliárd jüan tűzijátékot és petárdát exportált, és továbbra is az első helyen állt Kínában.

【Hírek 4】 Október közepe óta továbbra is szűkös volt a tűzijátékgyártás alapvető nyersanyaga, a katonai nitrát, aminek következtében egyes gyárak leállították a termelést. Az emelkedő anyagárak és munkaerőköltségek, valamint a kínai belföldi piacon tapasztalható erős kereslet miatt a kínai tűzijáték-termékek áremelkedési hullámot indítottak el, amely 8-20%-os áremelkedési hullámot jelent.

【Hírek 5】 A 2023-as európai tűzijáték-gyártás a végéhez közeledik, és néhány gyár felfedte, hogy a kínai belföldi piac szorítása, az áremelkedések és egyéb okok miatt az idei rendelések teljesítési aránya a vártnál alacsonyabb.

图片 1