Minden kategória

Hírek

Ön itt van : Kezdőlap> Hírek

Az AD for Happy Fireworks megjelent a Times Square-en, New York államban (USA).

Idő: 2023-10-07 Találatok: 73

A közelmúltban a HAPPY FIREWORKS óriáslogója gyakran megjelent a New York-i Times Square túlméretezett reklámképernyőjén, számtalan turista figyelmét felkeltve. Ez egyben az első kínai tűzijáték márka a Times Square-en!

A Times Square az Egyesült Államok legvirágzóbb negyede, amelyet a "világ keresztútjaként" is szoktak emlegetni, ahol a sokemeletes épületek és az óriásplakátok New York szimbólumává váltak, és kötelező versenyhellyé vált számos nemzetközi luxuscikket és vezető céget márkáik népszerűsítésére.

111

A HAPPY FIREWORKS hirdetéseit egy 30 méter széles képernyőn hirdették a Broadway és a Seventh Avenue sarkán, amely az egyik legnagyobb a Times Square-en. Manhattanben, a világ kereskedelmi központjában a kínai márkák bejelentették a világ lakosságának, hogy "Boldog pillanatokat, boldog tűzijátékot", és sok turistát lenyűgözött ez a szlogen.

22

Ezen a nagy képernyőn ráadásul egy időben landolt a HAPPY FIREWORKS tengerentúli márkájának, a "Honey Boomnak" a logója is, amely egyben a HAPPY FIREWORKS fő márkája az Egyesült Államokban, és a szemet gyönyörködtető mézelő méh. logó sok fogyasztó számára ismerős érzést kelt!

A HAPPY FIREWORKS 1986-ban alakult, egy professzionális vállalkozás, amely tűzijátékok kutatására és fejlesztésére, gyártására, értékesítésére és bemutatókra szakosodott, és számos kitüntetésben részesült, mint például a "Kína tűzijátékok legjobb 10", "tűzijátékok legjobb 100", "tűzijáték immateriális". kulturális örökségvédelmi vállalkozások”, „Branding Award”, „A tűzijáték szabvány úttörője”. A tűzijáték-ipar egyik vezető vállalataként a HAPPY FIREWORKS elkötelezte magát amellett, hogy "meghatározza az iparági viszonyítási alapokat és a világmárkát", és a termékeket Kína közel 30 tartományában, valamint Európa több mint 30 országában, Amerikában, Ázsia, Óceánia.