Minden kategória

Hírek

Ön itt van : Kezdőlap> Hírek

Elképesztő! Happy Fireworks szerepelt a CCTV különműsorában!

Idő: 2023-05-09 Találatok: 81

Ezen a május elsején a kínai CCTV News Channel "A megye mozgásban" programcsapata Liuyangba érkezett, hogy felfedezze a "világ tűzijáték központjának" egyedülálló varázsát. A Liuyang tűzijáték-vállalkozások kiváló képviselőjeként a Happy Fireworks is szerepel ebben a különleges programban! Ez a második alkalom, hogy a kínai nemzeti média a Happy Fireworks-re összpontosít, miután arról tudósított "Kínai Értékpapír Journal"januárban.  

Hu Die, a CCTV híres műsorvezetője besétált a Liuyang tűzijáték-vállalkozások gyártóműhelyébe, kiállítótermébe és bemutatóterébe, ahol a tűzijátékok értékesítéséről és gyártásáról, műszaki fejlődéséről és hatáselemzéséről beszélgetett a vendégekkel.

123

A műsor adása alatt megjelent a Happy Fireworks kiállítóterme, a "Boldog pillanatot, boldog tűzijátékot" című ismeretterjesztő szlogen ismerős érzést kelt a nézőkben.

微 信 图片 _20230509162143

A Happy Fireworks "Le Xiao Huan" legújabb IP-képe is szerepelt a programban. Az elmúlt években a Happy Fireworks új vízió létrehozására törekszik, az új dizájnt számos hazai vásárló széles körben elismerte. Az aranyos "Le Xiao Huan" kép sok fogyasztó szeretetének és törekvésének tárgyává is vált.

微 信 图片 _20230509162146

Emellett a németországi Nürnbergi Játékvásár tűzijátékáról készült felvételek is megjelentek a programban. Mint a hazai és a külkereskedelem egyik kiemelkedő reprezentatív vállalkozása, Kína több mint 20 tartománya, a Happy Fireworks értékesítési hálózata a világ több mint 30 országában, a világ éjszakai égboltján virágoznak a kiváló minőségű termékek. .

234

Az elmúlt években a Happy Fireworks a China Securities Journal, a National Business News, a China Business News és más médiumok figyelmét is felkeltette. "Le Xiao huan" és kollégái szeretettel várnak mindenkit Liuyangba, hogy csodálatos tűzijátékot nézzenek, és mindenkit szeretettel várnak a Happy Fireworks meglátogatására!

微 信 图片 _20230509162135