Minden kategória

Hírek

Ön itt van : Kezdőlap> Hírek

Boldog tűzijátékot az NFA-nál az USA-ban

Idő: 2023-10-27 Találatok: 75

Nemrég a Happy Fireworks részt vett a 2023-as The National Fireworks Association (NFA) rendezvényen Indianában, Amerikában, és meglátogatta a szövetkezeti ügyfeleket az USA-ban, amely sokat nyert!

Az NFA 1995-ben alakult, és több mint 1,200 tagja van. Az NFA fórumot biztosít a gyártók, forgalmazók, kiállítók és a nagyközönség számára, akik szívesen használják a tűzijátékokat az ismeretek cseréjére és terjesztésére, valamint a tűzijátékipar méltányos és méltányos népszerűsítésére. Az őszi EXPO Észak-Amerikában a legnagyobb tűzijáték-kiállítás, és rendezvénysorozatból áll, beleértve a kiállításokat, konferenciákat, bemutatót és technikai cserét.

1696666715660538

Kína kiemelkedő tűzijátékgyártóinak képviselőjeként a Happy Fireworks többször is részt vett az NFA-ban. Ezúttal a boldog csapat a tűzijáték-piac fejlődési trendjéről, az új termékek fejlesztéséről és a műszaki szabványokról tárgyalt az Egyesült Államok, Brazília, Mexikó és más országok nagykereskedőivel, kiskereskedőivel és bemutatócsapataival. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy Kínából a legújabb technológiát és effektusokat eljuttassuk amerikai kontinensen működő kollégáinkhoz, és továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megmutassuk a kínai tűzijátékok varázsát a világnak. Emellett a kiállítás ideje alatt vidám tűzijáték egy csodálatos "Asky varázsshow-t" is hozott, amit sok néző szeretett és dicsért!

图片 3

A kiállítás után a Happy csapat számos ügyfelet és értékesítési pontot is meglátogatott, és üzleti tárgyalásokat is meglátogatott a terminálpiac megértésének elmélyítése érdekében, a front-end gyártási innováció előmozdítása érdekében. Ebben az időszakban a Happy Fireworks óriási reklámjai is gyakran megjelentek a New York-i Times Square-en, a "Happy Fireworks" és a "Honey Boom" óriáslogóival a túlméretezett képernyőn. Az első kínai tűzijátékgyártó cégként, amely beszállt a Times Square-re, a márka befolyása tovább erősödött.