Minden kategória

Hírek

Ön itt van : Kezdőlap> Hírek

【Happy Fireworks Vlog】 A 18. Nemzetközi Tűzijáték Szimpózium

Idő: 2023-06-12 Találatok: 95

A közelmúltban Máltán, Európában rendezték meg a 18. Nemzetközi Tűzijáték Szimpóziumot (ISF), a tűzijáték „olimpiáját”. A kínai tűzijáték-gyárak kiváló képviselőjeként a Happy Fireworks ismét meghívást kapott, hogy vegyen részt ezen az iparági eseményen, hogy kollégáival és szakértőivel megvitassa az új nézeteket, az új technológiát és a tűzijátékipar új trendjeit.

Az International Symposium on Fireworks a legkiterjedtebb és legmagasabb szintű nemzetközi tűzijátéktechnikai cserefórum, amelyet kétévente rendeznek meg különböző országokban, és eddig 2 alkalommal került megrendezésre sikeresen. Az ISF célja, hogy összehozza a különböző pirotechnikai hátterű embereket, hogy tapasztalatokat és ötleteket cseréljenek a tűzijáték-ipar fejlődésének elősegítésére.

图片 1

A 18. ISF-et Máltán, a „Földközi-tenger szívében” rendezték meg. Közel 400 országból több mint 20 küldött vett részt, köztük a tűzijáték-technológia, a gyártás, az üzemeltetés, a szállítás, a mentesítés és a menedzsment szakértői, a kormányok tisztviselői, egyetemi tudósok, egyesületi tagok és tűzijáték-kereskedők. A küldöttek nemzetközi megbeszéléseket, eszmecseréket, kiállításokat és együttműködéseket folytattak a tűzijátékipar legújabb technológiájáról, az import- és exportkereskedelemről, a tűzijáték-menedzsmentről és egyéb szempontokról.

图片 2

A 14 kínai reprezentatív vállalat egyikeként a Happy Fireworks nagy jelentőséget tulajdonít az ISF-nek, a luxus "Happy Team" pedig egy sor új terméket és új technológiát hozott, ami jól mutatja az erős innovációs képességet és versenyképességet a tűzijátékok területén. Számos új effektus, új dizájn nyerte el a résztvevők egyöntetű dicséretét, de sok külföldi kereskedőt is vonzott, hogy jöjjön tárgyalni az együttműködésről.

图片 3

A fórum során a Máltai Kínai Nagykövetség, a Kínai Népköztársaság Vészhelyzet-kezelési Minisztériuma, a Nemzetközi Tűzijáték-szabványügyi Bizottság, a Hunan tartomány Piaci Requlation Igazgatósága, a Hunan Fireworks Termékbiztonsági és Minőségi Ellenőrző Központ, a Kínai Tűzijátékok és Petárdák Szövetsége tisztviselői. érkezett a Happy Fireworks standjához. Arra ösztönzik a Happy Fireworks-t, hogy ragadja meg a lehetőségeket, ragaszkodjon a magas színvonalú fejlesztéshez, terjessze tovább és erősítse meg, és tovább erősítse a „Liuyang tűzijáték” hírnevét a világon.

图片 4

Az előadásokon, a kerekasztal-beszélgetéseken és a szakmai kiállításon kívül az ISF rengeteg szórakozást és ünnepséget is kínált, köztük egy látványos tűzijátékot. A Happy Fireworks és más vállalkozások is ellátogatnak a híres máltai tűzijátékgyártó gyárakba, hogy gyártási tapasztalatokat és technológiát cseréljenek. Az ISF összegyűjti az emberek hátterét, jó hangulatot biztosítva a vállalkozásnak, de az ihletett Happy Fireworks továbbra is a hagyományos kultúra átörökítése alapján folytatja a felfedezést és az innovációt, és vállalja a virágzó tűzijáték-ipar küldetését. A Happy Fireworks továbbra is ragaszkodik a nemzetköziesítési stratégiához, és arra törekszik, hogy a faipari benchmarkot állítsa elő, létrehozza a tűzijáték-ipar "világmárkáját".

图片 5